Op mijn blog kan je van alles lezen over plantaardige voeding. Allerlei onderwerpen worden behandeld en uitgerafeld. Zo af en toe krijg ik echter de vraag: maar wat zijn nou de top voordelen van een plantaardige of veganistische voedingsstijl? Die vraag krijg ik ook wel eens van veganisten die zo’n vraag van hun omgeving, van hun familie en vrienden krijgen.

Dus…vandaag in een video van slechts 3 minuten de 10 voordelen van plantaardige voeding! Eigenlijk zou iedereen dit moeten weten, dus deel het met je vrienden en via de social media ;-)

Wat vinden jullie? Moet ik meer video’s maken? Zo ja, laat me dan weten welke vragen ik voor jullie kan beantwoorden!

Meer weten? Klik dan op de volgende links voor meer informatie:

  1. Veroudering
  2. Rimpels
  3. Kanker
  4. Het anti-Alzheimer programma
  5. Hart- en vaatziekten
  6. Hoge bloeddruk
  7. Diabetes type 2
  8. Huid (acne)
  9. Slank (op de juiste plekken)
  10. Energie

Ook interessant

Share this....

Deel dit met je vrienden!