FOOD BODY MIND

Op 9 december komt de vrachtwagen met de eerste druk van FOOD BODY MIND – Jouw plan voor gezond & lekker leven bij de uitgever voorrijden. Spannend!

Tijd dus voor een kijkje in het boek. Klik hieronder in het beeld om de inleiding te lezen en nog wat pagina’s te kunnen zien.

Afgelopen week werden in het hoog aangeschreven wetenschappelijke tijdschrift CELL de resultaten gepubliceerd van een geweldig onderzoek. Hieruit bleek dat wij allemaal heel uiteenlopend reageren op voeding. Zo stijgt bij de ene persoon de bloedsuiker enorm van een boterham met pindakaas, maar laat een ander een nog grotere stijging van de bloedsuiker zien als gevolg van het eten van tomaat.

In het onderzoek kregen 100 proefpersonen uiteindelijk persoonlijke voedingsadviezen die met succes de bloedsuiker na de maaltijd verlaagden. Er bestaat dus niet zoiets als een ‘perfect voedingspatroon’. We moeten leren luisteren naar ons eigen lichaam en vervolgens ons eigen plan trekken.

Dat is precies waar FOOD BODY MIND voor staat: maak je eigen plan! En laat je daarbij niet gek maken door de geweldige resultaten van een ander op wat voor dieet dan ook. Het boek biedt je up-to-date inzichten in gezondheid en lang leven en helpt je vervolgens om het toe te passen op jouw specifieke leefstijl. Want…we zijn allemaal anders.

Bestellen? Klik dan hier

Ook interessant

Share this....

Deel dit met je vrienden!