Food Body Mind

{

Met veel plezier heb ik dit boek geschreven. Hierin wordt samengebracht wat ik in de loop der jaren geleerd heb. Tijdens mijn opleiding, als klinisch diëtist, als promovendus (Amsterdam UMC) en onderzoeker bij Reade (centrum voor reumatologie & revalidatie) en in mijn eigen praktijk.

In het boek Food Body Mind word je bij de hand genomen. Al lezende ontwikkel je je eigen persoonlijke en gezonde leefstijl. Je leert veel over inflammatie en de gezondheidsnadelen van deze chronische, laaggradige ontstekingen.

Het inspiratieplan van 21 dagen geeft je een vlotte start. En als vasten iets voor jou is laat je dan verrassen door de effecten daarvan. Het boek helpt je daarbij met een concreet plan.

Geen hypes, gedegen wetenschappelijk onderbouwd, geen diëten maar een persoonlijke leefstijl waar je oud mee kan worden. In Food Body Mind praat ik je erdoor heen alsof je tegenover me in mijn praktijk zit.

Reserveer jouw exemplaar bij je lokale boekhandel of online:

Bol.com

Bruna

Libris