Groepen en Bedrijven

Groepen

Heb je een bedrijf, organisatie, club, groep vrienden of zou je graag bij een groep willen aansluiten?

Dan ben je ook van harte welkom. Jouw vitaliteit heeft namelijk impact op de groep. Maar andersom geldt het ook: als je omgaat met mensen die een gezonde leefstijl hebben, dan doe je bijna vanzelf mee.

Organisatie

Een lezing over gezonde voeding of een ‘full swing’ vitaliteitsprogramma? Wendy biedt het alleen of samen met collega’s graag aan. Door haar wetenschappelijke onderzoek naar een multidisciplinair leefstijlprogramma voor patiënten met reuma en artrose heeft zij toegang tot diverse health professionals die bijvoorbeeld ook iets kunnen vertellen over beweging en stress management (inclusief slaap en mindfulness). Immers, gezonder leven doe je met FOOD, BODY en MIND (link boek).

Hoewel voeding nog meer impact lijkt te hebben op onze gezondheid dan beweging en stress management, biedt een aanpak waarin deze drie aspecten worden gecombineerd synergievoordelen. Het levert dus nog meer op dan de som van de delen.

Neem gerust contact op voor een oplossing op maat.

Particulieren

Willen jullie samen een poosje werken aan betere voeding en dat misschien ook wel combineren met beweging en stress management? Dan is het misschien een idee om gezamenlijk een aantal sessies te doen, bijvoorbeeld gedurende 4, 6 of 8 weken. In overleg kan bepaald worden of jullie een meer educatief programma willen over voedingsleer of meer actief aan de slag willen gaan met meerdere professionals. Denk hierbij aan een kookworkshop van een vegan chef, een sessie over het vinden van betekenis in je leven, yoga-lessen of bijvoorbeeld een workshop beter slapen.

 

Op zoek naar een groep?

Misschien vind je het wel leuk om eens een tijdje ‘voedings-groepstherapie’ te krijgen. Ook dat kan en is zeer effectief. Door samen een veranderproces door te maken, krijg je steun en vind je herkenning. Je motiveert elkaar (en ook mij!).

Een groep bestaat uit minimaal 4 en maximaal 8 personen.

Neem gerust contact op voor een oplossing op maat.