Praktijk

Specialisaties

Leefstijl Therapie bij ziekte

Leefstijl Therapie kan ingezet worden als behandeling of als ondersteuning bij een medische behandeling. Ik ben gespecialiseerd in de volgende aandoeningen:

  • Reumatoïde artritis
  • Artrose
  • Oncologie: voeding ter voorkoming van kanker en voeding bij kanker
  • Hart- en vaatziekten of een verhoogd risico daarop
  • Ondergewicht, ongewenst gewichtsverlies
  • Maag- en darmklachten
  • Complexe ziektebeelden

Leefstijl Therapie voor meer vitaliteit & preventie

Leefstijl Therapie kan ook ingezet worden omdat je denkt dat er nog wel wat winst te behalen is. Meer energie en je zowel fysiek als mentaal beter voelen is het doel van veel mensen en het goede nieuws is dat dit vaak haalbaar is. Leefstijl Therapie is een holistische benadering gericht op vitaliteit in de meest brede zin van het woord. Het gaat ook over het oprekken van de ‘healthy lifespan’. Immers, de gezondheidszorg kan onze ‘lifespan’ tegenwoordig flink verlengen, maar wat we natuurlijk willen is zo vitaal als mogelijk oud worden.

Afspraak maken

Afspraak maken

Een afspraak maken is tot nader bericht niet mogelijk. De praktijk is volgeboekt.

Wil je toch graag aan de slag? Dan kan ik je mijn collega Pauline Kortbeek aanbevelen. Dit is haar website.

Lees het volgende goed door, voordat je onderstaand formulier invult.

Ik ben gespecialiseerd in voeding en leefstijl als therapie bij ziekte. Mijn cliënten hebben dan ook meestal een serieuze aandoening, vaak is deze chronisch. Wil je een paar kilo afvallen en heb je verder geen klachten? Dan adviseer ik je een afspraak te maken met een diëtist die daarin gespecialiseerd is.

Verder is het belangrijk er rekening te houden dat ik een wachtlijst heb van 3 tot 5 maanden.

Intensief

De gesprekken zijn behoorlijk intensieve sessies, meestal van circa 90 minuten. Vervolgsessies duren soms wat korter. Ik streef er naar trajecten kort te houden.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Utrecht of online.

Kosten

De kosten worden in de meeste gevallen deels of helemaal vergoed door je zorgverzekeraar, afhankelijk van de situatie. Het eigen risico is wel van toepassing. 

Verwijzing

Voor een afspraak heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. Sommige zorgverzekeraars kunnen hier echter wel om vragen. Raadpleeg hiervoor de verzekeringsvoorwaarden.

Inschrijven

Je kunt je met behulp van onderstaand formulier inschrijven op de wachtlijst. Na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail.

Algemene voorwaarden

Op mijn dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Download deze voorwaarden hier (PDF).